Omgevingsinrichters in groen en spelen.

Nooijen Terreininrichting heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van groenvoorzieningsbedrijf tot omgevingsinrichter met een duidelijke specialisatie in de richting van sport en spel. Wij werken op jaarbasis aan meer dan 500 uiteenlopende projecten op het vlak van aanleg en onderhoud van totaalprojecten als parken, schoolterreinen, buurtpleinen, bedrijfstuinen, dakbegroeiing en plantsoenen.

nti-over-ons

Daarnaast hebben wij ons in de loop der jaren gespecialiseerd in aanleg, onderhoud en beheer van speelvoorzieningen in zowel de openbare ruimte als bij basisscholen, kinderdagverblijven en instellingen. Binnen ons bedrijf hebben dit soort werkzaamheden een geweldige groei doorgemaakt en ze vormen inmiddels, samen met het onderhoud en beheer van deze voorzieningen, het hoofdbestanddeel van onze dienstverlening.

Specialist in spelen
Met onze, brede dienstverlening en vakbekwame medewerkers mogen wij ons als inmiddels rekenen tot een van de leidende bedrijven binnen de branche SPELEN. Binnen onze bedrijfsvoering geven wij extra aandacht aan duurzaamheid, tot behoud en zorg voor het milieu en een gezonde leefomgeving, en werkvoorziening voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Hiermee dragen wij ons steentje bij om deze doelgroep aan het werk te krijgen en te houden. Teneinde onze kwaliteit te waarborgen beschikt ons bedrijf over een goed kwaliteitssysteem, diverse certificaten waaruit blijkt dat de processen gecontroleerd verlopen en heerst er een mentaliteit gericht op leren en continue verbeteren.

Naar alle projecten »