Projecten

Herinrichting OBS Meander

Tijdens de zomervakantie hebben wij het gehele plein van OBS Meander te ‘s-Hertogenbosch opnieuw ingericht. Naar een ontwerp gemaakt door leerlingen op de HAS Hogeschool heeft het schoolplein een flinke metamorfose ondergaan.

Centraal op het plein kunnen de kinderen (vrijwel geheel overdekt door de uitbouw van de school) spelen op de robiniahouten clustertoestellen. Daarnaast is er een zandbak met 2 niveaus gemaakt, zijn er een duikelrek en schommel bijgekomen en is er op diverse locaties van het plein een mogelijkheid om te zitten gecreëerd.

Om het geheel een groenere uitstraling te geven zijn er aan de buitenzijdes van het hekwerk hederaplanten gezet en zijn de bomen voorzien van een ruimere standplaats. Tussen al deze elementen is het plein verbonden door een opvallende meander van blauwe tegelverharding.

1 2 3 4 5