Scholen en kinderdagverblijven

Nooijen Terreininrichting is ‘kind aan huis’ bij deze instanties. Op jaarbasis realiseren wij naar schatting zo’n 150 projecten. Deze bestaan soms enkel uit het aanbrengen van speeltoestellen, maar vaak ook zijn wij betrokken als totaalleverancier ‘van ontwerp tot aanleg en van inspectie tot het jaarrondbeheer’.

scholen-00

Nieuw, hergebruik of toepassing van natuurlijke elementen
Hierbij werken wij vanuit de vraag hoe je de omgeving zo veilig, verrassend en uitdagend mogelijk kunt inrichten voor kinderen van 0 tot 12. Dat hoeft niet altijd te betekenen dat we kiezen voor veel nieuwe speeltoestellen, want ook met hergebruik van materialen of de toepassing van natuurlijke elementen kun je prima een omgeving inrichten. Het hergebruik van trottoirtegels, voor de aanleg van een amfitheater op de speelplaats van een basisschool waar ze vrijkwamen, is hiervan een goed voorbeeld. Leuk om op te spelen, maar ook prima te gebruiken voor buitenlesactiviteiten en spreekbeurten.

Bij de inrichting van een speelomgeving maken wij ook gebruik van producten die samenwerking met een toeleverancier zijn ontwikkeld. Bv. de babybox die veiligheid biedt aan de allerkleinsten. Behalve in de aanleg zijn wij ook actief in de service en nazorg. Indien u dat wenst verzorgen wij zowel de inspectie als het onderhoud, zodat de speelomgeving veilig is en blijft.

scholen-01

scholen-02

Wilt u meer informatie? Download onze leaflets of neem contact met ons op.

Naar alle projecten »