TotalPlayCare

Professioneel onderhoud en beheer, langer plezier en lagere onderhoudskosten

Een mooie en veilige speelplek, een natuurlijk schoolplein of een kunstgras trapveldje: bij goed en regelmatig onderhoud heeft u er langer plezier van. Nooijen kan u hierbij helpen.

totalplaycare-01

Totaalconcept
TotalPlayCare is een integrale aanpak van alle onderhoudswerkzaamheden, uitgevoerd door vakkundige medewerkers met speciaal materieel. Een totaalconcept gericht op revitalisering en levensduurverlenging. Na het gereed komen van de werkzaamheden ontvangt u van ons een rapportage voor uw administratie via Playmapping.

Specialisme
TotalPlayCare bundelt specialistische kennis met jarenlange ervaring in aanleg en onderhoud van speelterreinen, speeltoestellen en valondergronden. In verband met de doelgroep, o.a. kinderdagverblijven, scholen en BSO, hanteren wij bij de uitvoering van ons een eigen gedragscode. Daarnaast wordt de specifiek verlangde kennis intern gewaarborgd met een eigen opleidingscluster, de inzet van eigen gecertificeerde inspecteurs (SVS * en **) en een continue bijscholing van de medewerkers op basis van de NEN-EN 1176 en 1177. Kortom de veiligheid en levensduur van uw speelvoorzieningen zijn bij ons in vertrouwde handen.

Meer over de voordelen van TotalPlayCare vind je op http://www.nooijenti.nl/totalplaycare/